Yerel >> Asrın Haber Ajansı


UŞAK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HALİL AĞAOĞLU İLE DEVAM DEDİ


Link [2022-04-04 02:53:32]



Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına Halil Ağaoğlu’nun hazırlamış olduğu Yönetin listesi oy çokluğu ile kabul edilirken başka aday çıkmadı.

Genel Kurula Vali Funda Kocabıyık, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Jandarma Komutanı Murat Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Karma Osb Başkanı İbrahim Karahallı, CHP İL başkanı Ali Karaoba, MHP İl başkanı Ayhan Kınden ve sanayiciler katıldı.

 

Kongrede Divan Başkanlığını İsmail karaman yaptı. Genel kurulda bir  konuşma yapan Vali Funda Kocabıyık, kentin yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geldiğini,

Yatırımcılardan gelen yer talepleri nedeniyle üçüncü genişleme alanı için çalışmalara başlandığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak yürürlüğe giren acele kamulaştırma kararıyla çalışmaların hız kazandığını belirtti. Uşak Organize Sanayi Bölgesinin %100 doluluk oranına ulaştığını ifade eden Vali Funda Kocabıyık, “Memnuniyetle belirtmek isterim ki yatırımcılarımızın tercih ettiği bir cazibe merkezi haline gelen Uşak Organize Sanayi Bölgesi %100 doluluk oranına ulaşmıştır. Yatırımcılardan gelen yer talepleri nedeniyle de üçüncü genişleme alanı çalışmalarına başlanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak yürürlüğe giren “Acele Kamulaştırma Kararı” gereği çalışmaların bir an önce tamamlanması ve genişleme bölgesinin hizmete alınması büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda yeni yönetimin de gerekli çalışmaları hassasiyetle takip ederek süreci bir an evvel sonuçlandırmasını ve sanayicilerimizi ihtiyacı olan yeni yatırım alanlarına kavuşturmasını bekliyorum. Bu süreçte devletimizin bütün olanakları ve kaynaklarıyla siz değerli sanayicilerimizin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade etmek isterim. Bu vesileyle, Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ülkemize, milletimize ve Uşak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyor; görevi devralacak yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise belediye olarak organize sanayi bölgeleri ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu da görev süresi boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Halil Ağaoğlu yeniden Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

 

Yönetim Kurulu

Asil

Halil Ağaoğlu

Fahri Polat

Ali yangıncı

Serdar Sağıroğlu

Kadir Yıldız

İbrahim Saçlı

Ömer Çınar

Yedek

Süleyman akın Ayan

Regaip Eraşık

Celal Besci

İlhan Özdemir

Bekir Pamukçu

Haluk Akdolan

Muhammet Salih Karakuş

 

Denetim Kurulu Asil

Soydan Varol

Kasım Şenay

Yedek

Murat Filik

Mehmet kara

OSBÜK ASİL

Halil Ağaoğlu

Serdar Sağıroğlu

Fahri Polat

Ömer Çınar

 

Yedek

Ali Yangıncı

Adnan Kocabaş

Bülent Göbelez

 

İbrahim Saçlı

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:24:06