Yerel >> Asrın Haber Ajansı


UŞAK DEVA BASINLA İFTARDA BULUŞTU


Link [2022-04-23 05:33:27]



Deva Partisi Uşak İl Başkanı Av. Yusuf Burak Erol ve yönetimi il binasında basın mensupları için iftar programı düzenledi

11 Kasım 2021 yılında Genel Merkez tarafından il Başkanlığına ataması yapılan Av. Yusuf Burak Erol’un vermiş olduğu iftar yemeği programı sıcak sohbet eşliğin de başladı. Yemek sonrası Basın mensuplarının merak ettikleri soruları cevaplayan Erol; Öncelikle bu nazik davetimize katılım sağladığınız için teşekkür ederim. Göreve geldiğim günden bu yana hep sizlerle bir araya gelmek istemiş, hem mesleğim gereği hem siyasi çalışmalarımdan dolayı fırsat bulamıştım. Böyle mübarek Ramazan ayında sizlerle tanışmamız hayırlı olmuştur dedi.

Basın mensupları olarak Deva Partisinin siyasi çalışmalarını ve Uşak’la ilgili projeleriniz nelerdir sorusuna Erol; sırayla yapacakları projeleri ve Belediye tarafından Uşak’ta eksik gördükleri bazı olumsuzlukları anlattı.Eğitime önem verdiklerini dile getiren Erol,özellikle lise dengi okuyan öğrencilerimizin uyuştucudan uzak durmaları anlamında çeşitli çalışmalar yapacaklarını,uyuşturucuyla mücadele konusunda parti olarak da yanlarında olacaklarını vurguladı.



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:00:15