Yerel >> Asrın Haber Ajansı


SİVASLI ÇİLEK FESTİVALİ BAŞLADI


Link [2022-06-05 17:07:31]



Açılış törenine TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca , İzmir Milletvekili Atila Sertel, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, , Uşak İl Başkanı Opr. Dr. Ali Karaoba, Merkez İlçe başkanı Uğur Dümen, Kadın Kolları ve İl Genel Meclisi Üyeleriyle katıldı.

34. Sivaslı Altın Çilek Festivali Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak'ın davetiyle Uşak halkı, Türkiye vatandaşları ve CHP İzmir Millet Vekili Atilla Sertel'in katılımıyla 34. Sivaslı Altın Çilek Festivali başladı. Düzenlenen açılış programında konuşan Sivaslı Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak: "34. sünü düzenlediğimiz Sivaslı Kültür ve Sanat Festivaline hepiniz hoş geldini. Yıllarca Sivaslı'mıza tadıyla, dayanma süresiyle gelir kaynağı olan çileğimiz 2004'lü yıllarda yaklaşık 1200 civarlarda çıkmıştır. Sivaslımızın ve çileğimizin adını tüm Türkiye'ye tanıtmak adına coğrafi cephede çalışmalarımız iki senedir devam etmekte.  Sayın davetliler ve kıymetli misafirler, festivalimize renk katan tüm esnaf sanatkarlarımıza, tüm kamu ve kuruluşlarmıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına,çalışan belediye personeline , emniyet mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederim.  ve  34.sünü kutlayacağımız Altın Çilek Kültür ve Sanat Festivalimizin barış, kardeşlik ve huzur içinde kutlanmasını temenni eder. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım." diyerek sözlerini noktaladı.  Sivaslı Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak'ın açılış konuşmasının ardından CHP Uşak İl Başkanı Op.Dr. Ali Karaoba, CHP Uşak Millet Vekili Özkan Yalım ve CHP İzmir Millet Vekili Atilla Sertel konuşma yaptı. 

Sivaslı Belediye Başkanı Hürriyet Şafak’ın ev sahipliği yaptığı çilek festivalinde en iyi çilek yetiştiren birinci, ikinci, üçüncüye ödülleri verildi. Renkli görüntülere sahne olan festival hafta sonu Pazar günü sona erecek.

 



Çok Okunanlar

2024-09-16 22:00:41