Yerel >> Asrın Haber Ajansı


MUSTAFA KORKMAZ “HİZMET İÇİN GELİYORUM, ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI”


Link [2022-01-22 19:27:28]



Gazetemize yaptığı özel açıklamada, “ Öncelikle üyelerime öz geçmişimi, sonra da yapacaklarımı anlatayım diyerek sözlerine devam etti, “ 1961 Uşak Doğumluyum, Öğretmen Okulundan mezun olarak, 1984 yılında Minibüsçü olarak hayata atıldım. 10 Yıl Şehir içi Minibüsçüler Kooperatif Başkanlığı yaptım. 5 Yıl Uşak Belediyesinde Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği yaptım.

25 Yıldır Odamızın Yönetim Kurulundayım. 20 Yıldır da 2. Başkan olarak görev yapmaktaydım.

 Görevim süresince Şoförler ve Otomobilciler Odasında kamu, kurum ve kuruluşları ile sürekli temas halinde olarak, üyelerimize yardımcı olmaya    çalıştım... Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Çözüm yolları için birçok proje hazırladık. 2022 Yılında Ocak-Şubat veya Mart Aylarında yapılacak olan genel kurulda Başkan Adayıyım.   

Üyelerime daha iyi hizmetler vermek, odamızı en iyi şekilde  temsil etmek için Güçlü bir Yönetim Kadromla geliyorum. Yüce Allah’ımızın izniyle tüm üyelerimizin oylarına TALİBİM.

Başkanlığı kazandığım zaman öncelikle, üyelerimin duraklarını yeniden yaptıracağım, Taksici, Kamyonetçi ve otobüsçü üyelerimizi sıkıntıya sokan Korsan Taşımacılığını önleyeceğim.

Şoför esnafımızın en çok ihtiyacı olan Kurtarıcı hizmetini yeniden Ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlayacağım. Odamıza ait olan Yıkama, Yağlama ve Kantardan üyelerime indirimli olarak yararlandıracağım.

Üyelerimizle aylık olarak istişare toplantıları düzenleyerek, tüm sorunları hep birlikte çözeceğim.

Yılların verdiği Bilgi ve Tecrübelerimle, Kararlı Adımlarla Yolumuza Başlayıp, Başkanlık Seçimlerine, Şahsım ve Yönetim Kurulumla Beraber, HİZMET İÇİN GELİYORUM, ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI. .… 

ASRIN ÖZEL HABERİ



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:33:16