Yerel >> Asrın Haber Ajansı


İYİ PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ


Link [2022-05-27 09:17:46]



Uşak iyi parti kadın kollarının yeni başkanı Gülsüm Bayraktar göreve gelmesinden sonra ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

Başkan Gülsüm Bayraktar kurmuş olduğu kadın kolları mahalle başkanları ile bugün öğle saatlerinde il binasında kahvaltıda bir araya geldi. İYİ Parti Uşak teşkilatı kadın kolları başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltı programına İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz,İYİ Parti Uşak Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Bayraktar,Belediye Meclis Üyeleri ve geçtiğimiz yerel seçimlerde İyi Partiden Uşak Belediye Başkanı adayı olan Muhammet Gür, İyi Parti Mahalle başkanı olan kadınlar ve partililer katıldı.

 

İyi Parti İl başkanı Şener Toköz yaptığı kısa açıklamada şu sözlere yer verdi;

Değerli basın mensupları, çok değerli Kadın Kolları Başkanlarımız ve mahalle başkanlarımız, çok değerli Belediye Meclis üyelerimiz il genel meclis üyelerimiz hepiniz hoş geldiniz. Kadın kollarını düzenlemiş olduğu bu kahvaltı programımızda seçim startı verip mahalleler bazında çalışmalara başlayacağız. Çalışmalara başlarken Tabii eğitimlerimiz olacak bunlar; beden dili eğitimi diksiyon hitabet eğitimleri gibi. Bu eğitimler sayesinde kendinizi daha iyi ifade edebilecek halkla birebir iletişimlerinizde de size birçok katkıda bulunacak. Bunların yanı sıra Parti politikalarımızı ve misyonumuzu daha anlaşılır bir biçimde öğrenerek sağlam, güvenilir ve bilinçli bir altyapı oluşturacağız. Kahvaltıda buluşmamızın en önemli sebebi ise sizlere bir aile olduğumuzu hissettirmek. Sözü daha uzatmayayım hepiniz tekrardan hoş geldiniz enerjimiz daim olsun herkese afiyet olsun.

Uşak iyi parti il başkanı ŞENER TOKÖZ bu sözleri ile üyelerini katılımcılarını motive edip seçim startını da vermiş oldu.

Uşak Kadın Kolları Başkanı GÜLSÜM BAYRAKTAR kahvaltıya katılan tüm kadın üyelere teşekkür ettikten sonra konuşmasında ;

Değerli basın mensupları mahalle başkanlarımız, çok değerli Belediye Meclis üyelerimiz il genel meclis üyelerimiz ve sayın il Başkanım hepiniz hoş geldiniz. Biliyorsunuz ki genel başkanımız bir kadın ve bu yönden kadın hareketleri de bizim için partimiz için oldukça önemli. Bizde bu yüzden kadın mahalle başkanlarımızı kadınlardan seçtik ve şuanda ilk istişare toplantımızı, ilk etkinliğimizi yapmış bulunuyoruz. Tabi bundan sonra toplantılarımız daha sık olacak daha çok birlikte toplanacağız ama etkinlik alanlarımız daha çok ev ziyaretleri olacak birebir görüşüp halkın nabzını tutup partimizin misyonunu ulaşabildiğimiz herkese anlatacağız. Ev ziyaretleri sırasında vatandaşlara güven vereceğiz sorularını dinleyip onların sorunları doğrultusunda çözümler getireceğiz. Sözü daha fazla uzatmayayım herekse katılımından dolayı çok teşekkür ederim afiyet olsun. sözlerine yer verdi. 



Çok Okunanlar

2024-09-16 22:05:52