Yerel >> Asrın Haber Ajansı


HASAN DEMİR, BANAZ ESNAF ODASI BAŞKANI SEÇİLDİ


Link [2022-02-14 17:52:53]



Banaz Belediyesinin Kültür Sarayı Salonunda Yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Olağan Genel Kurulunda, Hasan Demir Başkan Seçildi.

 Banaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığına Atalay Savaş seçilerek, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını mevcut başkan Bayram Sargın yaparak, 1999 Yılında göreve geldim, odamız üyeleri için çalışmalarımıza başladık, bu güne kadar getirdik. 2020 Yılında başlayan Korana Virüs sebebiyele tüm üyelerimize yardımcı olmaya çalıştım. Devletten aldığımız destekle 177 üyemize 1000 Tl hibe desteködemesi yaptım. Gerektiğinde geceleri bile üyelerimizin evlerine kadar giderek sizlere yardımcı oldum.

370 Üyemizin basit usül defterlerini tutturdum. Bir çok meslek dallarında seminerler düzenlenmesini yaptırdım. Diyerek yönetmelik gereği odanın faaliyet raporları ve denetim raporları okunarak oylandı.

Banaz Esnaf ve Sanatkarlar Odasına 4 aday,Hasan Demir, Mustafa Dal, İbrahim Gündüz ve mevcut başkan Bayram Sargın seçime katıldılar. Sırası ile adaylar kürsüye çıkarak üyelerine konuşma yaptıktan sonra seçime gidildi..

Açılan seçim sandıklarında sayılan oy sonuçlarında, İbrahim Gündüz: 97 oy, Mustafa Dal: 151 oy,Bayram Sargın: 256 oy, alırken, Hasan Demir: 352 oyla başkan seçildi.

Yönetim Kurulu Listesi:

Başkan Hasan Demir, Osman Genç, Niyazi Gürlek, Döndü Eker Ayata, Emine Demir, Mehmet Ali Aslan, İsmet Urhan, Gürkan Öztürk.

ASRIN ÖZEL HABERİ

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:13:01