Yerel >> Asrın Haber Ajansı


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gençlik buluşmaları programına konuk olarak katıldı.


Link [2022-04-21 07:53:13]



Uşak Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIN, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da telefonla iştirak ettiği toplantıda, sorulara verdiği samimi yanıtlarıyla gençlere rehber olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ve programı büyük bir heyecanla takip eden tüm gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlere hitafen,” Geceniz Mübarek olsun, ben sizin bu heyecanınızı, 2023 ün farklı bir mucizesi olarak görüyorum, Uşak tada seçim sandıklarında çok farklı olacaksınız, bunun için de durmak yok yola devam. Diyerek Cumhurbaşkanımızı telefonla arayıp bağlanarak gençlerin coşkusunu, heyecanını dile getirip gençlerle konuşturdu.

Bakan Çavuşoğlu; “Sayın Cumhurbaşkanım, ben de Uşak’a geldim geleli teşkilatları çok heyecanlı ve dinamik gördüm. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, belediye başkanımız, tüm teşkilat başkanlarımızda burada.

Buradaki heyecanı görmek beni de çok mutlu etti ve 2023 için daha umutlu oldum. Tüm arkadaşlarımızın sizlere selamı var” şeklinde konuştu..



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:03:12