Yerel >> Asrın Haber Ajansı


CHP Uşak İl Başkanı Op. Dr. Ali Karaoba "İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu" İle ilgili Basın Açıklaması Düzenledi


Link [2022-05-21 22:55:59]



halkla dalga geçen, gündelik popülist politikalarla varlığını çaresizce sürdürmeye çalışan Saray rejiminin iktidarını kaybetme korkusu, yol arkadaşımız Canan Kaftancıoğlu’na verilen ceza ve siyaset yapma yasağı ile vücut buldu." ifadelerinde bulundu..

CHP Uşak İl Başkanı Op. Dr. Ali Karaboğa sözlerine şu şekilde devam etti: "Biz Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak kökeni Kuvayı Milliye’ye dayanan büyük bir davanın evlatlarıyız. Bizim davamız demokrasi davasıdır; bizim davamız hak, hukuk ve adalet davasıdır; bizim davamız açlığa, yoksulluğa, haksızlığa karşı olanların davasıdır. Bu nedenle mücadelemiz bu ülkeyi aydınlığa çıkarma mücadelesidir. Mücadelemiz haktan, hukuktan, adaletten yana olanların mücadelesidir. Biz onlar gibi “mağdur edebiyatı” yapmayacağız, mağrur duruşumuzu, onurlu duruşumuzu sonuna kadar sürdüreceğiz. Her türlü hukuksuzluğun karşısında durduğumuz gibi, bunun karşısında da dimdik duracağız." "TEK YÜREK TEK SES OLARAK DUR DİYECEĞİZ" Mağdur edebiyatı yapmayacaklarını ve mağrur duruşlarında kararlı olduklarını dile getiren CHP Uşak İl Başkanı Op. Dr. Ali Karaboğa: "Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe 21 Mayıs’ta İstanbul’dan Maltepe’den, Sayın Genel Başkanımızın 25 günlük tarihi hak, hukuk, adalet yürüyüşünü noktaladığı o meydandan hep birlikte tek yürek tek ses olarak “dur” diyeceğiz. İstanbul’dan yükselen güçlü sesimizle ucube Saray rejiminin ülkemizi uçuruma sürükleyen yönetim anlayışına “dur” diyeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi "Hiç endişe etmeyin, zalimin zulmü karşısında asla geri adım atmayacağız. Yüreğimizle, aklımızla, mantığımızla ve halka duyduğumuz sevgiyle yolumuza devam edeceğiz. Adalet bu ülkeye ya gelecek ya gelecek! Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir. Canan Türkiye’dir.." sözleriyle basın toplantısını noktaladı.



Çok Okunanlar

2024-09-16 21:54:42