Yerel >> Ajans 53


Samıdio’nun Gölgesine Yanaşamadılar! 


Link [2022-01-27 12:53:50]



ATMACANIN KANATLARI ÇALIŞMIYOR! 

 

Bu sezon kadrosuna üst düzey kanat oyuncuları takviye eden Atmacada bir türlü kanatlar çalışmadı. 

Sezon başında kadrosuna Yannic Bolasie, Ronaldo Mendes ve Tyler Boyd’u transfer  eden temsilcimiz, devre arası transferinde ise Trabzonspor’dan Yusuf Sarı’yı renklerine bağlamıştı. 

Uzun bir sakatlık sorunu yaşayan Nijeryalı kanat oyuncusu Amınu Umar’ın dönüşü ile kadroda beş kanat oyuncusu bulunan Çaykur Rizespor’da ligin 23. Haftası ardından beş oyuncunun toplamda bir golü bulunurken henüz asistleri yok! 

D. Kongolu yıldız kanat oyuncusu Bolasie’nin transferine servet harcayan yeşil –mavili takım bu oyuncudan bir türlü istenilen verimi alamadığı gözlendi. Bolasie bu sezon oynadığı maçlarda sadece 2 – 1 kaybedilen Altay iç saha maçında tek golü atan isim olmuştu. 

Çaykur Rizespor’un kadrosunda bulunan Mendes, Boyd, Umar ve yeni transfer Yusuf Sarı’nın da sezonun geride kalan haftaları içinde henüz golü ve asistti bulunmuyor. 

Samıdio’nun Gölgesine Yanaşamadılar! 

 

Yeşil –mavili takımda 4 yıl boyunca forma giyen Paraguaylı kanat oyuncusu Samudio, geçen sezon süper ligde 8 gol 4 asistle oynamıştı. Paraguaylı kanat oyuncusu Samudio hatırlanacağı gibi bir alt ligde şampiyonluk sevinci yaşanırken o sezon 20 gol ile TFF 1.ligde gol krallığı koltuğuna tek başına oturmuştu. 

Kadrosunda beş kanat oyuncusu bulunduran yeşil –mavili takım bu sezon bu oyuncuların performansı hayal kırıklığı yaşatırken toplamda beş oyuncunun sadece bir golle katkı sağlamaları atmacaların aylardır küme düşme hattına yer alması ile eşdeğer olarak değerlendiriliyor. 

Bolasie, Samudio’yu 2’ye Katladı Ama!.. 

Bu sezon İngiltere liginden transfer edilen Bolaise’nin yıllık ücreti yaklaşık Bir Milyon Beşyüz Bin Avro. Kongolu oyuncunun bir türlü istenilen seviyede olmayışı Çaykur Rizespor’a skor ve asistlerle katkı sağlayamadığı gözlenirken, geçen sezon 700 bin Avro isteyen ancak kulüpte yaşanan Başkanlık geçiş döneminde kendisi ile her hangi bir transfer görüşmesi yapılamayan ve Meksika ligine sessiz sedasız transfer olan Samudio’nun yeni transfer Bolasie ile arasında maddi olarak iki kat, saha içi performansı olarak da dağlar kadar fark olduğu gözlendi. 

Hamza Hoca Kanatlardan Umudu Kesti mi? 

Öte yandan süper ligin geride kalan 23 haftası itibariyle kanat organizasyonunda ligin en düşük yüzdesi ile oynayan temsilcimizde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu son iki hafta içinde oynanan Antalyaspor ve Hatayspor maçlarında kanat oyuncularına ilk 11 de şans vermemesi dikkatlerden kaçmadığı gözlendi. 

Antalyaspor ve Hatayspor deplasman maçlarına kanatlarda Boldrin ve Alper’e şans veren deneyimli teknik adam Hamzaoğlu, bu maçların ikinci devresinde ise yanında oturttuğu Yusuf Sarı, Bolasie, Umar ve Boyd’u kurtarıcı olarak oyuna sokmuştu. 

Çaykur Rizespor teknik direktörü son iki haftada oynanan Antalyaspor iç saha maçı ve Hatayspor deplasman maçlarında forvet bölgesine ikileyerek Pohjanpalo ve Deniz Hümmet ikilisi ile maça başlamış ve bu maçlardan toplamda 4 puan elde etmişti. 

Remy Bildiğiniz Gibi! 

 

Yeşil –mavili takımla sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Fransız oyuncu Loic Remy’den bir kez daha kötü haber geldi. 

Fransız yıldız oyuncu bir türlü geçmeyen sakatlığı hakkında yeni bir doktor raporu ile karşımıza çıktı. Diz bölgesinde müzmin sakatlık sorunu yaşayan forvet oyuncu gelen raporlar doğrultusunda en az 3 haftada takımdan uzak kalacağı öğrenildi. 

Bu sezon bir türlü kendisinden istenilen katkıyı takımına sağlayamayan Loic Remy, yönetimin karşılıklı olarak sözleşmeyi fesih edelim teklifine defalarca olumsuz yanıt vererek sezon sonuna kadar olan ücretinin tamamını talep etmişti. 

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Çok Okunanlar

2024-10-19 22:20:14