Yerel >> Ajans 53


Rizespor'da Son Durum Ne ?..


Link [2022-02-18 13:13:33]



 

Süper ligde haftalardır düşme potasında yer alan Çaykur Rizespor bu akşam kendi sahasında M. Başakşehir takımını konuk edecek.

Yeşil –mavili takım taraftarın desteği altında İstanbul temsilcisini eli boş göndererek kötü gidişe son vermek istiyor.

Ligin ikinci devresinde sadece Antalyaspor’u mağlup etme başarısı gösteren temsilcimizde bu akşam oynanacak kritik maç öncesi tek eksik futbolcu bulunuyor.

Amınu Umar dışında eksik futbolcusu bulunmayan yeşil –mavili takımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu elindeki en güçlü kadrosu ile sahaya sürmesi bekleniliyor.

Hamzaoğlu’nun Şansı Tutmuyor!

Öte yandan bu akşam ki rakip M.Başakşehir takımına karşı Hamza Hamzaoğlu başka takımların başında çıktığı karşılaşmalara galibiyeti bulunmuyor. Hamzaoğlu, Başakşehir’e karşı 6 süper lig maçından 3 beraberlik 3’de mağlubiyet almıştı.

Bülent Uygun’un gidişi sonrası yeşil –mavili takımın başına geçen Hamza Hamzaoğlu, ilk maçında İstanbul’da M.Başakşehir takımına karşı 3 – 0 farklı mağlubiyet almıştı.

Kiralıklar Eski Takımına Karşı!

Öte yandan sezon başında M.Başakşehir takımından kiralık gelen Cemali Serter ve devre arası transferinde yine aynı takımından kiralık olarak Ç.Rizespor’a transfer olan Carlos Ponck bu akşam teknik patron Hamzaoğlu’nun şans vermesi halinde eski takımına karşı mücadele verecek.

Bu akşam saat 20:00 de başlayacak maçı Suat Arslanboğa yönetecek.

Muhtemel 11

Gökhan – Gökhan Akkan – Ponck – Holmen – Cemali  – Fabrıcco – Sabo – Gedson – Yusuf – Boldrin - Pajonpalo

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Çok Okunanlar

2024-10-19 19:26:00