Yerel >> Ajans 53


Rizespor'da 8 Gitti 6 Geldi!..


Link [2022-02-09 12:13:00]



Yeşil -mavili takım devre arası transferinde 8 oyuncu ile yollarını ayırırken 6 oyuncu ile sözleşme imzaladı.. Çaykur Rizespor, Papiss Cisse'yi kadrosuna kattı. Transferin son gününde Rizespor'da bir oyuncu giderken bir oyuncu geldi. Geçen sezon devre arası transferinde yeşil - mavili kulüple anlaşmaya varan ve bu sezonun ilk yarısında ligde 4 golü bulunan Hırvat orta saha Djokovic ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor bu oyuncunun yerine ülkemizde daha önce Alanyaspor ve Fenerbahçe takımlarında forma giyen forvet Cisse ile sözleşme imzaladı. Hırvat oyuncu Djokovic ise A.Demirspor'a kiralandı. Remy'de A.Demir'e Gitti!   Öte yandan geçen hafta Rizespor ile yollarını ayıran Loic Remy'nin yeni adresi A.Demirspor oldu. Fransız oyuncu Akdeniz temsilcisi ile transferin son gününde sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Papiss Cisse ile 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, transferin son gününde yürütülen çalışmalar sonucu tecrübeli santrforun kadroya katıldığı belirtildi.

Açıklamada, "İstanbul'da Kulüp Başkan Yardımcısı Selim Selimoğlu ile bir araya gelen yıldız futbolcu, kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllığına Çaykur Rizespor'umuza bağlayan sözleşmeyi imzalamıştır. Papiss Demba Cisse'ye kulübümüze 'Hoş geldin.' diyor, kendisine başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

6 OYUNCU GELDİ!

 

Çaykur Rizespor devre arasında bu sezon 6 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

İlk olarak Trabzonspor'dan Yusuf Sarı'yı renklerine bağlayan temsilcimiz daha sonra Kubilay Kanatsızkuş, Eren Albayrak, Gedson Fernandes, Carlos Ponck ve son olarak Papiss Cisse ile sözleşme imzaladı.

8 OYUNCU GİTTİ

Devre arası transferinde ise yeşil -mavili takımdan Yasin Pehlivan (Manisa FK), Eren Karadağ (Adanaspor-kiralık), Loic Remy (sözleşme fesih), Nathan Monzango (sözleşme fesih), Seyfettin Anıl Yaşar (Menemenspor-kiralık) Dokovic (Adana Demirspor), Alberk Koç ( Konyaspor ) ve Emre Vezir ( Zonguldak Kömürspor ) giden oyuncular oldu.



Çok Okunanlar

2024-10-19 19:46:01