Yerel >> Ajans 53


RAMAZAN AYI ZOR GEÇECEK!..


Link [2022-03-26 01:53:09]



RAMAZAN AYI ZOR GEÇECEK!..

 

Çaykur Rizespor’da ramazan ayı boyunca oynayacağı maçlar ligde kaderini belirleyecek.

Süper ligde 7 hafta sonra evinde lider Trabzonspor’u son dakika penaltı golü ile geçen temsilcimiz ligdeki puanını 26’ya yükseltmişti.

Yeşil –mavili takımın bu sezon 4 takımın düşeceği ligde ilk hedefi Ramazan aynın ilk günlerinde oynayacağı A. Alanyaspor maçı olacak.

Atmaca, Ramazan ayı boyunca toplam 5 lig maçına çıkacak.

Ramazan ayında oynayacağı beş süper lig maçından alacağı sonuçlara göre ligdeki kendi kaderini çizecek olan yeşil –mavili takımda ilk hedef Ramazan aynın ikinci gününde deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı olacak.,Çaykur Rizespor, Ramazan ayı boyunca ligde Konyaspor ile kendi sahasında, Kayserispor ile deplasmanda ve Fenerbahçe takımı ile kendi evinde karşı karşıya gelirken, yeşil – mavili takım Ramazan bayramı öncesi arefe günü bu kez İzmir’de Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

NİSAN AYINDA YA BAHAR GELECEK YADA KARA KIŞ!..

Nisan ayı içinde oynanacak olan beş süper lig maçında alacağı sonuçlarla temsilcimiz ya Bahar’a kavuşacak ya da 4 sezondur mücadele ettiği süper lige ilk kez ligin bitimine aylar kala küme düşme üzüntüsünü camiaya yaşatacak.

5 MAÇIN 3’Ü DEPLASMANDA OLACAK!

Bu sezon oynadığı 14 deplasman maçından galibiyet alamayan tek takım olan yeşil –mavili ekip, ramazan ayı boyunca oynayacağı 5 maçın 3’ünü deplasmanda oynayacak. Atmaca, deplasmanda Alanyaspor, Kayserispor ve Göztepe ile final maçlarına çıkarken, kendi evinde ise ligde ilk 2 mücadelesi veren Konyaspor ve Fenerbahçe takımlarını ağırlayacak.

AVRUPA HEDEFİNİ KOVALAYAN TAKIMLARA KARŞI NE YAPARIZ?..

Yeşil – mavili takımın küme düşme kaderini belirleyecek maçlar içinde 3 takımın Avrupa kupa hedefi olan takımlar olması dikkatlerden kaçıyor.

Son haftalarda formda bir görüntü veren A.Alanyaspor ligde 4.sırada yer alırken bu maçın ardından bir başka Avrupa kupa hedefini uzun süreden beri kovalayan ve ligde lider Trabzonspor’un ardından 2. Sırada yer alan Konyaspor yer alıyor. Çaykur Rizespor, ramazan ayı içinde bir diğer rakibi Fenerbahçe ise son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ligde 3. Sırada yer alıyor.

YAĞMUR ALTINDA ÇALIŞTILAR

Öte yandan temsilcimiz Çaykur Rizespor, 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maç için Antalya’da çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil –mavili takım günün ilk antrenmanını yağmur altında gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig 30 Haftasında sahasında Trabzonspor'u 3-2 yenen Çaykur Rizespor, lige verilen milli ara nedeniyle 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

Yeşil Mavililer, Trabzonspor galibiyetinin ardından hazırlıklarına ara vermeden Rize’de başladı. Ardından takıma verilen iki günlük iznin ardından Antalya Belek'te toplandı.

Belek kampının ilk gününde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve düz koşu ile başladı. 5'e 2 orta oyunu ile devam eden antrenman düz koşu ile son buldu.

Öte yandan Ümit Milli Takımın aday kadrosuna çağrılan Yeşil Mavili futbolcular Emir Han Topçu ve Cemali Sertel ile kendi milli takımlarında bulunan Joel Pohjanpalo, Bryan Dabo ve Yannick Bolasie kampa henüz katılmadı.



Çok Okunanlar

2024-10-19 15:29:16