Yerel >> Ajans 53


PLAKADA 1 GOL YEDİK!..


Link [2022-01-28 14:15:49]



PLAKADA 1 GOL YEDİK!..

 

Çaykur Rizespor bu sezon süperliğin geride kalan 23 haftası itibariyle ligde 39 gol ile kalesine en çok gol yiyen takımı oldu.

Yeşil –mavili takım haftalardır küme düşme hattı içinde yer alırken, Hamza Hamzaoğlu’nun ekibi bir türlü savunma güvenliğini sağlayamadığı gözlendi.

Atmaca, bu sezon kalesine 39 gol görürken, 23 maçta yenilen 39 golün ortalaması Rize’nin plakası olan 53’e denk düşüyor.

Her 53 dakikada bir kalesinde gol gören temsilcimiz bu sezon özellikle stoper ve sol bek mevkiinde görülen alternatifsiz kadro yapısı altında bir hayli sıkıntılı maçlar ortaya koyduğu gözlenmişti.

 

Savunmadan 9 gönderdi 5 aldı!

Geçen sezon süper ligde oldukça sancılı bir dönem geçiren Çaykur Rizespor ligin son düzlüğü içinde aldığı sürpriz galibiyetlerle küme düşme hattının içinden kıl payı çıkmayı başarmıştı.

Teknik direktör Bülent Uygun ile yeni sezona devam etme kararı alan Başkan Kıran, bu sezon başı özellikle savunma bölgesine teknik direktör Bülent Uygun’un birçok oyuncu ile yollarını ayırması dikkatlerden kaçmadı.

 

Geçen sezon ki savunma bloğu içinde kadroda yer alan Yassine Meriah, Dimitris, Talbi, İsmail Köybaşı, Morozıuk, Melnjak, Murat Sağlam, Onur Bulut ve Emir Dilaver gibi isimlerle vedalaşan deneyimli teknik adam Uygun, bu oyuncuların yerine savunma hattına sadece Holmen, Cemali, Gökhan , Seyfettin Anıl ve Monzango’yu transfer ederken, bu isimlerde Seyfettin Anıl ve Monzango ligde siftah yapmayan oyuncular olmuştu.

Geçen sezon savunma hattında rotasyonda şans bulan stoper Selim Ay dışında diğer tüm oyuncularını bu sezon yenileyen Çaykur Rizespor, ligde geride kalan 23 hafta altında 39 gol ile en çok gol yiyen takım olurken, birçok Rizesporlu taraftarlar özellikle ülkelerinin milli takımlarında oynayan Meriah, Talbi ve Melnjak , ayrıca ligi iyi bilen ve Rizeyi eşi ile birlikte çok seven, yüreği ile oynayan sağ bek Morozıuk'un göndermenin büyük bir hata olduğu konusunda hem fikirler. Öte yandan Emir  Dilaver ve Melnajk ikilisinin Rizespor ile sözleşmesi devam ederken bu oyunculara tüm alacaklarını ödeyerek bedava gönderilmesi konusunda ise sitemkâr oldukları biliniyor.

Üzerine Para Verip Göndermiştiler, Şimdi Bu İşin Şakası Yok!..

Aynı hassasiyetin devre arası transferinde bir türlü takıma katkı veremeyen ve gönderilmesi düşünülen Remy, Piri ve Monzango için de yapılması konusunda görüş bildiren Rizeli futbol severler; Bu işin bu saatten sonra şakası yok. Sezon başı Milli oyuncuları üzerine paraları ödenerek gönderildi ve savunma ne halde görüyoruz. Şimdi son şans, kontenjanı açma adına biran önce adı geçen isimlerle vedalaşmalı ve yerlerine bu takıma direk katkı sağlayacak yabancı oyuncular alınmalı. Ligde son 15 haftaya girdik ve bu takım hem savunmada hem orta sahada hem de gol yollarına bir hayli sıkıntı çekiyor. İyi bir golcümüz alınsaydı son oynanan Hatayspor maçında çok rahat sonuca giderdik. Bu adamlar sezon sonuna kadar oynamasa da bir şekil kuruşu kuruşuna kadar paralarını alıyorlar. Asıl şimdi fedakarlık yapmak lazım, çünkü bu devrenin tekrarı yok, ya şimdi yada asla, yönetim transferin bitimine sayılı günler kala biz Rizeli taraftarları heyecanlandıracak, takımımızla gurur duyacak isimleri kadroya katmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Çok Okunanlar

2024-10-19 22:17:02