Yerel >> Ajans 53


KORKMAZ; Konyaspor Maçına Hazırlanacağız !..


Link [2022-04-04 04:15:34]



Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:"Kaybettiğimiz her maç bizi daha da aşağı çekiyor"  

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, kaybettikleri her maçın kendilerini aşağıya çektiğini söyledi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk 20 dakika istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Oyunda birebirleri iyi yapamadıklarını ve kademeye geçemediklerini anlatan Korkmaz, "Dolayısıyla ilk 20 dakikayı oynayamadık. 20 dakikadan sonra daha etkili olmaya başladık. İkinci yarı ise daha iyi oynadık." dedi.

Korkmaz, artık bireysel hatalara yorum yapmak istemediğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Çok kolay bir penaltı verdik. 2-0'dan sonra oyundan kopmadık. Mücadelemize devam ettik. İstediğimiz oyunu ikinci yarıda oynadık. Bundan sonraki maçlarda bu oyunu devam ettirmemiz lazım. Çünkü lig iyice kısaldı. Kaybettiğimiz her maç bizi daha da aşağı çekiyor. Artık bundan sonra Konya maçına hazırlanacağız."

Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Mateos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadeleye iyi başladıklarını belirtti.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasına nasıl başlayacaklarıyla alakalı hafta boyunca çalıştıklarını dile getiren Mateos, "Öyle de başladık. Ancak 15 dakikanın ardından oyuncular biraz düştü. Bizim taleplerimizden biraz uzaklaştılar. Oyun disiplinimizden uzaklaşmaya başladılar." dedi.

İkinci yarıya rakibin 3 oyuncu değişikliği yaparak hızlı giriş yapmak istediğini dile getiren Mateos, "Özellikle 2 forvet ve Yusuf Sarı gibi hızlı bir oyuncuyu oyuna almaları, onlara ikinci yarıda bize karşı çok ve kaliteli adamlarla atak yapma şansı sundu. Sonuç olarak ligde pozisyonlarına baktığımızda onlar için önemli bir maçtı. Daha sonra golü buldular." diye konuştu.

Golün ardından topa sahip olmayı değil, kontrataklarla hücum yapmayı tercih ettiklerini anlatan Mateos, "Fakat oyuna koyduğumuz oyuncular, bu bağlamda çok etkili olamadı. Gerçekleştirdiğimiz ataklarda çok aksiyon oluşmadı. Sonuç olarak kazandık, 3 puan için mutluyuz." ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-10-19 13:26:07