Yerel >> Ajans 53


KORKMAZ; Geçmişten Gelen Sorunlar Var!..


Link [2022-03-08 23:34:14]



KORKMAZ;” Bir Galibiyete Bakar “

 

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, son iki maçta mağlup olduklarını belirterek, özellikle kendi sahalarında oynadıkları Giresunspor maçından alınan mağlubiyetin büyük bir dezavantaj olduğunu söyledi.

Teknik direktör Korkmaz sözlerine şöyle devam etti;

“ Yaptığımız çalışmalar ve analizlerde en büyük zaaf olarak savunma anlamında rakibe iki oyuncu ile gitmemiz ki G.Saray ve Giresunspor maçında yenilen goller böyle ve bu geçmişten gelen alışkanlıklar olması. Antrenmanları ona göre belirliyoruz. Kasımpaşa maçı da böyle bir maç. Kasımpaşa takımı savunmada adam adama oynayan ve hücumda da özellikle orta saha oyuncuları devamlı ceza sahası içinde olan bir takım. Bizim bunlar üzerinde çalışmamız lazım, inşallah bu maçta futbolcular gösterdiklerimizin aynısını yapmaya çalışırlar"

Geçmişten Gelen Sorunlar Var!

Kasımpaşa maçından alacağımız bir galibiyetle yeniden umutlarımız yeşerecektir diyen Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz;” ligin geride kalan 10 haftasında özellikle rakiplerden alacağımız puanlar çok önemli olacak. Yediğimiz gollerde 1 rakibe iki oyuncuya gitmemiz, özellikle kendi bölgemizde ve kendi alanımızda boşluk bırakmamız, rakibi takip etmiyor olmamız geçmişten gelen sorunlar, ligin geride kalan haftalarda bunları doğru yaparsak, karşılık verirsek bu sıkıntıyı yaşamayacağız. Kasımpaşa maçında savunmada kart cezalısı Ponck aramızda olmayacak, onun yerine bir oyuncuyu değerlendireceğiz” dedi.



Çok Okunanlar

2024-10-19 17:35:40