Yerel >> Ajans 53


KIRAN; 12 FİNAL MAÇIMIZ VAR


Link [2022-02-26 11:33:10]



 

“GECEM GÜNDÜZÜM RİZESPOR”

12 FİNAL MAÇIMIZ VAR

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz ile 1,5 yıllık anlaşma yaptıklarını hatırlatarak;” Bülent hoca ile oturduk, konuştuk ve o bana “ ben bu işi başarırım” dedi . Bülent hoca önderliğinde 12 maçlık bir final maçlarımız var, içerde dışarda fark etmez, bana göre çok daha yukarlarda olacağız, her maçı kazanmak için çıkacağız” dedi.

BİZ KAPLAMA RİZELİYİZ YA!..

Son haftalarda bazı seyirciler veya başka hesaplar içinde olan insanlar kendi oyuncularına daha 35. Dakika dolmadan “Alper dışarı” son maçta “Sabo dışarı” diye bağırmalarını asla kabul etmiyorum diyen Başkan Kıran;” Yarın diğer oyuncular ben bir hata yaparsam bana da dışarı diye bağıracaklar diye düşünmeyecekler mi? Ben ne dedim, Rizespor a taraftar lazım dedim, seyirci lazım değil, seyirci gitsin evine otursun maçı izlesin, ha maç bitti mi protesto etsin, ama maçın başında takımın moralini bozmak böyle bir şey olamaz.  Bunların içinde hesap yapan kişileri bulacağım, yönetim istifa diye bağırıyorlar, hadi biz istifa edelim buyurun gelin yapın. Tam 26 Haziran’dan buyana gecem gündüzüm Rizespor, uyku uyumuyorum, olduğum durumdan ben memnun muyum? Bu sezon ciddi anlamda hakem hatalarına kurban gittik. Altay ve Başakşehir maçlarında bile ciddi hatalar yaptılar. Rize’nin resimlerini gösteriyoruz daha sonra yabancı oyuncular Rize’ye geliyor. Adam Karagümrük te oynamak istiyor, Rize’ye gelmek istemiyor. Bu kadar uğraşırken, kendi taraftarının istifa sesleri beni üzüyor. Buyurun derim 25 Milyon Avro bütçesi var, buyurun. Metin Kalkavan bir lafımıza 23 Milyon tl yi sildi ve siz onun annesine küfür ediyorsunuz, ayıptır, böyle olmaz. Sadece eleştiriye varsınız, biz kafamızı, gövdemizi koyduk bu işe, nasıl olacak kardeşim? Bırakın bizim şevkimizi de kırmayın. Düştük te düştük, Rizespor ile kez düşmeyecek, son da olmayacak? O zaman bizde şapkamızı önümüze koyarız, yazık bu insanların emeklerine yazık. Biz İstanbul’ da yaşıyoruz ya, kaplama Rizeliyiz ya. Benim ailem Rize’ye okul yaptı, dünyanın her yerinde para kazanmışım memleketimim Rize’ye yatırım yapmışım. Bunlara Taraftarları demiyorum, seyirciler diyorum, bir şeylerin, bazı amellerin peşinde olanaklara diyorum. İlk günden beri söylüyorum, Rizespor’un taraftara ihtiyacı var. Taraftar olmadan olmaz. Trabzonspor’u görmüyormusunuz? Deplasman yasağı olmaz ise Trabzon taraftarı deplasmanda en az 10 bin kişi ile oynar” dedi.

HAK EDEN KAZANSIN

Haftasonu İstanbul’da oynanacak olan G.Saray maçı için ekstra bir prim vermeyi düşünmediğini söyleyen Başkan Tahir Kıran;” Bizim hiçbir kulüple sıkıntımız yok, her kulüple yakın veya uzak değiliz. Fenerbahçe – Rizespor maçı oynanıyor, G. Saraylılar Fenerbahçe’yi tutuyorlar. Maç için skor vermiyorum, iyi olan kazansın, hak eden kazansın diyorum. Ben maça gitmeyeceğim. İki yöneticim gidecek” cümlesini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-10-19 17:47:34