Yerel >> Ajans 53


KAFALARINA KOYMUŞLAR !..


Link [2022-04-04 15:33:01]



 

KAFALARINA KOYMUŞLAR !..

Artık Çaykur Rizespor’u konuşmakta israf, yazmakta israf!..

Bu sezon başı yeni bir başkan yenilenmiş bir yönetim kurulu ve hedef ilk 10 olursa Avrupa..

Gel gör ki ligin bitimine aylar kala gelecek sezon Çaykur DİDİ stadyumunda rakip TFF 1. LİG takımlarından Pendikspor veya Boluspor olacak..

İnsana acı veriyor. Acı veren futbolcunun bu durumu kabullenmesi. Sahaya çıktığı an anlıyorsun zaten. Matematiksel olarak ligde kalma şansın var ama senin topçun boş vermiş!.. Antalya Belek kampında yemiş içmiş ve tarihi kritik ölüm kalım maçında sahada topçunda ne bir gam var ne de bir ruh!.

Sanki Alanyaspor kümede kalma savaşı veriyor, senin takımın ise ligde rahat bir konumda ve sıkmıyor. Tam tersi, lider, şampiyon Trabzonspor’u yenmişsin, son 8 hafta kala kurtuluş fişeğini yakmışsın, Alanyaspor maçını al kalk dizlerinin üzerine yürümeye başla ama yok. Valla bu ruhsuzlar ordusu ve para canlısı topçularla Giresunspor kalan tüm maçlarını kaybetsin yine de bizimkiler maç almaz, çünkü düşmeyi kafalarına koymuşlar!..

Alanyaspor maçı öncesi takım Antalya’da çalıştı mı ? yoksa yattı mı? Seçeneklerini bana sunarsanız ben size 2. Seçeneği işaret ederim.

Zaten bu takıma ben bildim bileli milli aralarda Antalya kampı hiç yaramamıştı.

Sadece şımarık futbolcuların gönlü hoş olsun, aman bir dedikleri iki olmasın, eşleri veya sevgilileri aynı otelde kalsınlar diye tatil madunda kamp yapmışlar bir kez daha!..

Keşke Başkan Kıran, bu takımın oyuncuları yerine Rize’de yetim, durumu iyi olmayan gariban aileleri , şehit ve gazi yakınlarını Antalya’da bir hafta tatil ettirse.. Onların Başkana içten yapacağı dualar çok daha kıymetli olurdu..

Bu sezon Başkan Tahir Kıran acıka ara oyuncuların suiistimal ine uğradı. Açık ve net yazıyorum. Diğer takımın futbolcuları çok daha düşük ücret ve aylardır ekonomik olarak kıvrandığı yerde bizim futbolcular öyle çok şımartıldı ki gelinen noktada karşılığı bu olmamalıydı.

Bu durum aylardır böyle ve Başkan Kıran bu duruma sanki kendisine büyü yapılmış ve aylardır tepkisiz. Tepkisizliği futbolculara karşı. Hep bir baba şefkatı var onlar üzerine.

Topçunun evliyası olmaz, topçu milleti biraz açlık görecek, sahada kendini yırtacak, puan toplayacak, evine ekmek getirecek.  Topçu milleti biraz o şehirden taraftardan korkacak. Bizde bu sezon tam tersi bir durum söz konusu. Bir çoğunun emeklisi gelmiş, son bir voli peşinde olan isimler kadroda. Diğerleri kiralık gelmiş, saha içi performansları umurlarında değil, zaten ruh gibiler.

Bu sezon çalışan üç hocayı topla bir beden eğitim diplomalı Konya’nın hocası İlhan Palut etmez. Gelen hoca bırak katkı vermeyi daha da takımı batırdı. Bülent Korkmaz önceki haftalarda da yazdım “ salla başını al maaşını ” madunda. Her hafta bir mazeret sunmaya devam ediyor. Peki Bülent hoca sen ne iş yaparsın? Diğer Bülent ve Hamza’dan bir farkını göster bize ama yok!.. Alanya maçında çıkardığın ilk 11’den nasıl bir oyun bekliyordun? Bu takım Antalya kampında bunu mu çalıştı? Birde eski takımına karşı oynuyorsun,  senin üzerine, çok da iyi giderken genç bir ismi “kuma” olarak Alanya yönetimi getirmiş, biraz hırs yapar, ona göre taktik üretir, futbolcuya gaz verir ama maalesef dediğim gibi kabahat sizde değil.

Sportif olarak çok ama çok başarısız bir sezon geçiren maddi olarak çok zarar eden bir takımının başkanı Tahir Kıran bu faturayı birilerine kesmeli. Bu kadar başarısız işlere imza atan A ‘dan Z’ye hangi akıl hocası varsa derhal kapıya konulmalı. Bugün gelinen noktada piramitin en tepesinden en altına kadar kim varsa herkes suçlu!.. Ne zorluklarla gelinen bu ligde bu kadar kolay pes ederek geri dönmek bize hiç yakışmadı. Söylenecek çok şey var ama aylardır, yıllardır bu satırlardan yazdım,  söyledim, durdum, şunu anladım ki bu bir çare değil, zaten olsa bu durumda olmazdık!..

Son satırlarım Başkan Tahir Kıran’a..

Bu takım düşerse bırakmam demişti sayın Başkan..

VAR olmasına rağmen daha dün Alanyaspor maçında Atilla Karaoğlan tarafından doğrandık, bir alt ligde kasap satırı ile doğranmaya devam ediliriz.

Türk futbolu “ÇAMURDAN “ dibini göremiyor.  Çok kirli bir ligimiz var. Bu kirli ligde çok büyük bir temizlik yapılmalı. Bu temizlik yapılmazsa sayın başkan; hani düşersek bırakmam diyorsunuz ya, işte o kirli düzen sizi alt ligde de bırakmaz, bilmiş olun ve en önemlisi çevrenizin futbol ulemalarını yani size bu oyuncuları alan kim varsa, bu oyuncular iyi diyen kim varsa kapıya koyun. Size, dolayısıyla memleketiniz Rize’ye en büyük zararı bu yalamalar verdi Başkanım.



Çok Okunanlar

2024-10-19 13:26:08