Yerel >> Ajans 53


Hamzaoğlu, Gedson İsmini Duyunca İlk ne Yaptı !..


Link [2022-02-03 17:53:50]



 

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu lige verilen milli aradan sonra basın karşısına çıktı ve kendisine sorulan sorulara cevap verdi.

"Milli arada eksiklerimizi tamamlamak, oyuncularla farklı çalışma imkanı bulduk. Sezonun yorgunluğunu atabilme ve eksik taraflarımızı güçlendirmek adına iyi geçti.

A.Demirspor Güçlü Bir Takım

Adana Demirspor güçlü e iyi bir kadroya sahip. Bizde güçlü bir takımız. Oyunumuzu güçlendirdiğimizi düşünüyorum. Bazı şeyler yerine oturdu ama geliştirmemiz gereken bazı yönlerimiz var. Her gün iyiye gitmemiz bizi mutlu ediyor. İnşallah Adana Demirspor maçı ile daha iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum.

Gedson Transferinde Duraksadım!..

Başkanımız Gedson Fernandes transferini söyleminde duraksadım. mümkün olur mu diye düşündüm. Bu oyuncuyu takımn içerisinde bir yerlere oturtmaya çalıştım. Bize güç katacağını söyledim. Yönetimimizi tebrik ediyorum. İyi bir transfer. Takımıza güç katacaktır.

Ponck Düşündüğümüz İsimlerden Biri

Stoper mevkiinde alternatiflerimizle görüşmeler sürüyor. Ponck düşündüğümüz oyunculardan biri. Görüşmelerimiz sürüyor. Başka alternatiflerimiz de var. Görüşmeler devam ediyor. İlk yarı yükümüzü taşıyan oyuncular belliydi. Aramıza yeni katılacak oyuncularla rekabetimizi güzel bir seviyeye taşında. Herkes formanın değerini biliyor. Bizi bir yerlere getirecek olan isimlerin bir takım olması. İsimler bize güç katacak, birlikte mücadele etmemiz çok daha önemli. Böyle bir takım olduk. Daha da iyi olacağız. Stoperde alternatifler arasında düşündüğümüz Semih bir başka takıma transfere oldu, az önce alt yazıdan gördüm, onun içinde hayırlı olsun..

Kaleci Gökhan ve Umar Aramızda Olmayacak

Umar’ın sakatlığı var. Kaleci Tarık Çetin çalışmaya başladı. Gökhan Akkan'ın sakatlığı devam ediyor. Onun dışında bir sıkıntımız yok.

Sözleşmesi Fesih Edilecek Olan Mazongo’nun Yerine Gedson’un lisansı çıkacak

Gedson arın aramızda olacak. Durumuna bakacağız. Yarın takımla antrenmanda olacak. Durumuna göre Adana Demirspor maçında değerlendireceğiz.

Biz Buraya İstifa Etmeye Gelmedik!

İstifa seslerine ben de anlam vermedim. Öyle bir şey yok, biz buraya istifa etmeye gelmedik. Tabi ki  işler kötü giderse, bizim artık bu kulübe faydamız olmayacağına inanırsak tabi bunu da yaparız ve daha önce yaptığımız kulüplerde oldu. Öyle bir şey söz konusu değil. Gerçekten Başkan ve yönetimle birlikte çok uyumlu çalışıyoruz, sıkıntı yok. Transferler sabır ister, özellikle son günler böyle geçer ve sabırlar da bu çalışmalarını sürdürüyoruz.

Eren Albayrak Bildiğimiz Bir Oyuncu

Daha önce bu kulüpte de oynadı. Eren bildiğimiz bir oyuncu idi. O mevki de Cemali tek gibi gözüküyordu. Eren , Rize’yi tanıyor ve buranın hedeflerini biliyor. O bölge için inşallah Cemali ve Eren’le kapatırız diye düşünüyorum.

Remy’de Son Durum!

Görüşüyoruz, birkaç gün içinde netleşir. Şuanda Remy için pek bir şey söylemek istemiyorum".



Çok Okunanlar

2024-10-19 22:30:04