Yerel >> Ajans 53


GEÇ KALMIŞ BİR TEŞEKKÜR


Link [2022-01-23 14:37:21]



GEÇ KALMIŞ BİR TEŞEKKÜR

 

Geçtiğimiz Ekim ayında iki yazımla değindiğim önemli bir sorun olan Güreş Eğitim Merkezi olayına el atan ve inşaatına müsaade eden Rize Belediye Başkanımız Sayın Rahmi METİN Beye huzurlarınızda teşekkür ediyor ve geç kaldığım için kendisinden özür diliyorum. Süratle yükselen inşaatın görüntüsü heyecanlandırdı beni! Güreşçilerimize yapılan bu hizmet Rize vilayetine madalya olarak geri dönecektir. Orada bu sporu canı gönülden çalışarak yapan güreşçi kardeşlerim eminim ki çok kısa zamanda bizi madalyalara boğacaktır. Grekoromen güreş dalında sayısız madalyalar alan ve yetersiz salonlarda antrenman yaparak hazırlanan bu değerli sporcular kendilerine yapılan beş yıldızlı hizmeti hak ettiklerini hem bana, hem belediye başkanımıza ve hem de tüm Türkiye’ye gösterecekler. O sözü aldım kendilerinden. Olmazların peşine hayatımda hiç düşmedim. Bütün okuyucularım şahittir ki asla yönetenlere şahsi emellerime alet etmem. Tek gayem vardır. Daha güzel bir kentte, çok daha gelişmiş, sürdürülebilir gelişmeye açık bir kentte, mutlu insanlarla birlikte yaşamak.

Bu manada Rize’de çok güzel şeyler oluyor. Dünyada belki estetik güzellik bakımından ilk ona girecek muhteşem bir hava limanına kavuştuk. Uçakların inmeye başlamasına sayılı günler kaldı. Hastanemizin yapılacağı alanda çalışmalar başladı. En kısa sürede üst yapı ihalesinin de yapılmasını dört gözle bekliyorum. Şimdi bir olay için teşekkür ettiğim sayın Rahmi Başkandan bir isteğim olacak. Merkezde yeni bir şehir kuruyorsunuz. Engindere’de sanayi kaldırılacak Eski Serbest bölgeyi de kapsayan devasa bir değişimle yepyeni bir şehir daha kuracaksınız. Allah gayretlerinizden ve uyumlu çalışmalarınızdan dolayı sizlerden razı olsun. Şimdi galiba ne istediğimi merak etmişsinizdir. Tır Parkımız yok.

Otogarımız malum. Sanayiden kaldırılacak esnafın gideceği yer yok. Bu üç adet hizmetin verilmesini sağlayacak Gündoğdu Bozukkale mevkiinde denizde kazanılacak bir alanda yapmak için girişimde bulunun, gereğini hemen yapın. Başka bir çare yoktur. Çifte kavakta yeni sanayinin devamında mümkün değildir. Oralara esnafımızı mahkûm etmeyin, boşuna yer aramayın lütfen. Üç problemin bir alanda çözülmesi Rize’ye inanılmaz bir prestij kazandıracaktır. Oradan geçen transit yoldan seyahat edenler Rize’nin gerçekten çağ atladığına hükmedeceklerdir. Bu şansı kaçırmayın sayın başkan. İşte o kararı aldığınız an bu kardeşiniz size en kalbi duygularını, şükranlarını sunacak, o esnafın duasnı da almış olacaksınız. Selam ve da ile

Metin TOPÇU 22.01.2022



Çok Okunanlar

2024-10-19 22:30:53