Yerel >> Ajans 53


BÜLENT KORKMAZ İPLERİ ELİNE ALDI


Link [2022-02-26 11:33:10]



BÜLENT KORKMAZ İPLERİ ELİNE ALDI

 

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz geldiği ilk günden beri dizginleri eline alarak futbolcularına “bahane” yok dedi ve ekledi..

“ Kimse bahane üretmesin, armanın yükü omuzlarınızda, bu takım buradan çıkacak, kalan 12 maçımızda herkes elini taşın altına değil gövdesini koyacak” dedi.

Gece – Gündüz futbolcuları iletişim halinde olan tecrübeli teknik adam Korkmaz, zorlu G.Saray maçı öncesi adeta seferberlik ilan etti.

Tecrübeli teknik adam Bülent Korkmaz, takımla ilk çalışmasından buyana günde çift idmanla haftasonu oynanacak olan G.Saray maçı hazırlıklarına devam ederken, bir yandan da futbolcularına bire bir dokunarak neleri yapmaları gerektiğini söylüyor.

ÖNCE SAVUNMA!

Süper ligde en çok gol yiyen takımların başında yer alan Çaykur Rizespor’da tecrübeli teknik adam Korkmaz, savunma, orta saha ve hücum hattını üçe ayırarak, her grupla yardımcıları ile birlikte özel çalışmalar yaptırdı.

Savunma hattında görev alan Selim, Holmen, Ponck, Emirhan, Gökhan, Fabrıcco, Cemali ve Eren ile özel ilgilenen Türk futbolunun simge savunma oyuncularından Çaykur Rizespor teknik patronu Bülent Korkmaz futbolcularına sahada neleri yapmaları gerektiğini aktarırken, Korkmaz’ın özellikle taktik çalışmada futbolcuların pozisyonu doğru uygulamada defalarca oyunu durdurup, yeniden aynı pozisyon için başlattığı gözlendi.

 

ALPER KİMDİR GÖSTER!

Deneyimli teknik adam Bülent Korkmaz, orta sahada görev yapan topçular içinde en çok Alper Potuk ile ilgilendiği öğrenildi. Korkmaz, tecrübeli oyuncu ile bire bir de özel sohbetler yaparak “ Sen üst düzey bir oyuncusun. Beklentinin altında kaldın, bundan sonra çık oyna ve taraftara gerçek Alper kimdir göster, o taraftarda seni en kısa sürede bağrına basar, tribünlere çağırır” dediği biliniyor.

Tecrübeli teknik adam Bülent Korkmaz, G.Saray maçının hazırlıklarının bir bölümünde ise kanat organizasyonları ve forvet hattında görev yapan futbolcuların gol yollarında son vuruş üzerine durduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK

Geldiği günden beri takım üzerine yardımcıları ile birlikte pozitif bir enerji veren teknik direktör Bülent Korkmaz, “ Mehmet Cengiz tesislerinde herkesin mutlu olması önemli. Futbolcusundan, malzemecisine herkes yaptığı işten keyif almalı, herkesin yüzü gülmeli. Bunu sağlamadan başarı gelmez, kaldırın kafanızı ve işinize keyifle sarılın, odaklanın” diyerek, kendi felsefesini takıma ezberletmeye çalıştığı öğrenildi.

KADRO SİL BAŞTAN!

Teknik direktör Bülent Korkmaz’ın yarın akşam İstanbul’da oynanacak olan G.Saray maçı öncesi ideal 11 üzerinden bir takım değişiklikler yapması bekleniliyor.

Savunma bekleri Gökhan Gönül ve Cemali Serter yerine Fabrıcco ve Eren Albayrak ikilisine görev vermesi beklenilirken, orta sahada aylardır ilk 11 yüzü görmeyen Phiri’nin yarın akşamki zorlu G.Saray maçında ilk 11’de yer alması tahmin ediliyor. Öte yandan haftalardır formsuz olan Boldrin yerine ise uzun bir sakatlık sonrası eski hocası Hamza Hamzaoğlu tarafından fazla süre verilmeyen Ronaldo Mendes’e ilk 11’de görev emri yazılması muhtemel isimlerin başında yer alıyor.

MUHTEMEL 11

TARIK – FABRICCO – HOLMEN – PONCK – EREN – SABO – PHİRİ – GEDSON -  MENDES – YUSUF - PAHJANPALO

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Çok Okunanlar

2024-10-19 17:19:35