Yerel >> Ajans 53


BUGÜN GÜNLERDEN RİZE ŞEHİR HASTANESİ 


Link [2022-01-22 19:25:26]



BUGÜN GÜNLERDEN RİZE ŞEHİR HASTANESİ 

 

Ovit tünelleri, Rize Erzurum yolu, Lojistik merkezimiz, Hava limanımız ev en son Rize Şehir hastanesi için bir ve beraber verdiğimiz mücadelede başarılı olduk. Hepsi birbirini tamamlayan devasa projeler. 

Okuyucularımdan değerli insanlar benim gibi gece rüyalarına giren bu eserleri pür dikkat izliyorlar Allah razı olsun. 

Çok çileler çektim. Burada değinecek değilim. O eserleri yapmak için dökülen taşlar başlarına düşmesin zalimlerin. Ben acıyan insanım. 

Esasa gelelim. 

Dev bir eser Rize Şehir Hastanesi. Rize Erzurum yolu bitmiş, hava limanından seyahatler başlamış, lojistik merkezi yapılmış bir Rize’yi tasavvur etmek her beyinle mümkün değildir. Hele muhteşem bir hastanenin Rize’ye katkılarını burada yazarsam yine uçtu diyecekler bana ama gerçek bu. En büyük nakliye uçaklarının inebildiği uluslararası hava limanımızla, hastanemizle sağlık turizminin başlayacağını söylemek kehanet değil gerçektir. Artık dünyanın en modern kentlerinden biri Rize’dir diyebiliyorum. Hava limanımızda işletmeye başlamadan eksiklerini gören ve yetkilileri uyaranların heyecanını anlıyorum. Ordu hava limanına yapılan engellemeleri görüyor ve takip ediyoruz. Yeterli apronu yok. Kargo bölümleri unutulmuş diyenler haklı şimdilik. Yapılan hastaneye doktor olmadıktan sonra neye yarar diyenler haklı şimdilik ama biraz acele ediliyor gibi geliyor bana. 

İnşallah bütün ihtiyaçları karşılayacak düzenlemeler zamanında yapılacak ve kusursuz tesislere kavuşmuş olacağız.  

Rize’yi uzak, mağdur, gelişmemiş, gelişmelerden payını alamayan bir il olmaktan çıkaran evladımız Recep Tayyib ERDOĞAN’a derin bir minnet duyuyorum. Aynı şekilde Trabzonlu Hemşerilerimiz de böyle düşünmeleri gerekir. Sırada Ordu ve Giresun var. O vilayetlerimizde de hayallere sığmayan yatırımlar var ama bir Trabzon gibi asla değiller. Ordu Sivas’a, Giresun Sivas’a bölünmüş yolla kesintisiz ulaşmalıdır. 

Bu kısmı adaletsizliği Samsun’dan Sarp’a yapılacak bir hızlı tren hattı giderecek, yatırımlarda denge sağlanmış olacaktır. Orduya Giresun’a yapılan eşitsizlik de giderilmiş olacaktır. Hatta 

bütün Karadeniz ülkemizdeki gelişmeden hakkaniyetle pay istiyor. 

Bunu yapabilecek olanda Recep Tayyip ERDOĞAN’dır. 

Karadeniz O’nun sayesinde kara talihini yenecek inşallah. 

Selam ve dua ile… 

Metin TOPÇU 

21.1.2022 



Çok Okunanlar

2024-10-19 22:30:53