Yerel >> Ajans 53


AYKUT FERAH’IN EŞİ BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE GİRDİ!


Link [2022-05-30 13:13:55]



AYKUT FERAH’IN EŞİ BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE GİRDİ!

 

Çaykur Rizespor eski yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Aykut Ferah’ın eşi Mehtap Mutluşan Ferah Beşiktaş yönetim kurulu üyesi oldu.

Önceki yıllarda Beşiktaş Başkan adayı Serdar Adalı’nın listesinde yer alan bayan Ferah, dün yapılan Beşiktaş kongresinde yeniden Başkan seçilen Ahmet Nur Çebi’nin listesinde yer aldı.

Yeşil – mavili kulüpte uzun bir dönem eski Başkan Metin Kalkavan’ın yönetiminde yer alan Rizeli iş insanı Aykut Ferah’ın eşi olan Mehtap Mutluşan Ferah , Beşiktaş yönetimin tek kadın yöneticisi  olurken, seçim sonrası yaptığı açıklamada ; "Çok heyecanlıyım. Yeni bir dönem başlayacak. Oy vermeye gelen herkese teşekkür ederim. Bütün konuları değerlendireceğiz. 4, 5 bin kişi katıldı. Bu katılımı çoğaltmaya çalışacağız. Hedefim kadınlara daha çok futbolu sevdirmek, katılımı artırmak. İnşallah bundan sonraki yönetimde daha fazla kadın yönetici görürüz."

Asıl üyeler: Engin Baltacı, Emre Kocadağ, Mehtap Mutluşan Ferah, Celal Aral, Serhan Çetinsaya, Murat Kılıç, Umut Tahir Güneş, Ali Bayrak

Yedek üyeler: Bilgihan Cenk Sürmen, İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Seyit Ateş, Umut Şenol, Melih Arslan



Çok Okunanlar

2024-10-19 09:39:51