Yerel >> Ajans 53


ATMACA NEREYE ?.. 


Link [2022-03-08 15:13:30]



ATMACA NEREYE ?.. 

 

Süper ligin 28. Haftasında evinde oynadığı GZT Giresunspor’a karşı sahadan mağlup olarak ayrılan yeşil –mavili takımda kötü gidiş devam ediyor. 

Yeni teknik direktör Bülent Korkmaz ile çıkılan iki maçta puan alamayan Çaykur Rizespor’da son oynanan Giresunspor maçında oyuncu tercihleri ve futbolcuların formsuzluğu sorgulanıyor. 

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI! 

Ligin ikinci devresinde sadece 6 puan alan temsilcimiz toplandığı 23 puan ile ligde 19. Sırada yer alıyor. Giresunspor maçında ortaya konulan oyun hayal kırıklığı yaşatırken, bu maçta Bülent Korkmaz’ın oyuncu tercihleri ve futbolcuların son derece kritik maçta ortaya koydukları pısırık futbol ise birçok Rizespor taraftarını adeta çileden çıkardı. 

DÜŞME KORKUSUNU YAKINDAN HİSSEDİYOR 

Küme düşme hattı içinde direk rakibi olan Giresunspor’a karşı evinde sahadan mağlubiyetle ayrılan yeşil –mavili takım ligin son 10 haftasına girildiğinde küme düşme korkusunu iliklerine kadar hissediyor. 

RİZE’DE KÖTÜ SERİ! 

Kümede kalma yolunda özellikle iç saha maçlarında alacağı galibiyetlere güvenen yeşil –mavili ekip içerde oynadığı 3 maçtan galibiyet çıkaramadı. 

Antalyaspor iç saha galibiyetinden sonra evinde A.Demirspor’a 3 – 1’lık skor ile kaybeden Ç.Rizespor daha sonra Başakşehir’e 2 – 0 ve son olarak Giresunspor’a 2 – 1 lık skor ile mağlup olmuştu. 

FORMSUZLUK ÜST SEVİYEDE! 

Bu hafta oynadığı Giresunspor maçında sakatlıktan dönen kaleci Gökhan Akkan ile başlayan Yeşil –mavili takımda özellikle stoperde Holmen ve iki kanat beki Eren Albayrak ve Cemali Serter’in formsuz bir görüntü vermesi dikkatlerden kaçmadı. Stoper İsveçli Holmen’ın yapmış olduğu penaltı ve sol bek Cemali Serter’in ayağındaki müsait topu kaptırması sonrası yenilen 2. Gol birçok Rizespor taraftarını çileden çıkardı. 

Dabo – Phırı – Mendes Geçer Not Almadı! 

Sezon başında eski teknik direktör Bülent Uygun tarafından transfer edilen ve çok büyük umutlarla Ç.Rizespor’a gelen üç isimden Mendes ve Dabo ikilisi Giresunspor maçında ilk 11 ‘de forma şansı bulurken bu oyuncular geçer not alamadı ve aldıkları süre zarfında gösterdikleri performansla vasatı aşamadılar.  Maçın ikinci devresinde Dabo’nun yerine giren bir diğer yeni transfer Phırı’de kalan süre içinde fazla bir varlık gösteremeyen oyuncu olmuştu.

BAŞKAN KIRAN MAÇ ÖNCESİ KESENİN AĞZINI SONUNA KADAR AÇMIŞ VE ÖDEME YAPMIŞTI

Öte yandan ligde kalma adına büyük önem arz eden Giresunspor maçı öncesi Başkan Tahir Kıran, futbol takımını mutlu edecek olaya imza atmış, futbolcularına yüklü miktarda ödemede bulunmuştu.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Çok Okunanlar

2024-10-19 17:40:55