Yerel >> Ajans 53


Atmaca İlk Kez Geriden Gelip Kazandı!..


Link [2022-01-22 19:25:26]



Atmaca İlk Kez Geriden Gelip Kazandı!..

 

Çaykur Rizespor süper ligin 22. Haftasında Antalyaspor’u konuk etmişti.

Yeşil – mavili takım olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle iki günde tamamlan maçı bu sezon ilk kez geriden gelerek kazandı.

Antalyaspor karşısında maçın 37. Dakikasında kaleci Tarık’ın büyük hatası sonrası 1 – 0 geriye düşen atmaca, Akdeniz temsilcisi Akreplere karşı ilk yarının son dakikası içinde Pojanpalo ile önce penaltı atışı ile beraberliğe daha sonra 58. Dakikada kaptanı Gökhan Gönül’ün şık kafa vuruşu ile galibiyete ulaşarak beş hafta sonra 3 puan ile tanıştı.

Bu sezon daha önce kazandığı beş galibiyette hiç geriye düşmeyen temsilcimiz böylece ligin 22. Haftasında oynadığı Antalyaspor maçında geriye düştüğü bir maçı pes etmeyerek çevirmiş oldu.

Yeşil –mavili takım bu sezon Sivasspor deplasman maçında ve Beşiktaş iç saha maçında geriye düşmesine rağmen maç sonu beraberliklerle ayrılmayı başarmıştı.

Yolculuk Bugün!

Yeşil - mavili takım yarın oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Atmaca bugün özel uçakla Trabzon'dan Hatay'a gidecek.

Yarın oynanacak olan maç öncesi hafif sakatlık sorunu ile aylardır boğuşan Remy ve sakatlığı bulunan kaleci Gökhan Akkan kadroda yer almayacak.  Yeni transfer Kubilay Kanatsızkuş ise kadroda yer alacak. 

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Çok Okunanlar

2024-10-19 22:23:27