Yerel >> Ajans 53


ATMACA, ANTALYA YOLCUSU !..


Link [2022-03-20 20:32:46]



Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı  

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u 3-2 yenen Çaykur Rizespor, 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Yeşil-mavili futbolcular Mehmet Cengiz Tesislerinde kar yağışı altında teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde çalıştı.

Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11'de yer alan futbolcular salonda çalışırken, diğer oyuncular ise kondisyon ağırlıklı antrenman yaptı.

İki gün izinli geçirecek yeşil-mavili ekip, 22 Mart Salı günü Antalya'da yapacağı kampla hazırlıklarına devam edecek.

 

Çaykur Rizespor’un Trabzonspor’a atmış olduğu son 6 gol penaltılardan geldi.

Süper ligin 30. Haftasında evinde lider Trabzonspor’u 3 – 2 lik skor ile geçen yeşil –mavili takım 7 hafta sonra üç puan ile tanışırken, bu maçta oyuna sonradan giren Finli golcü Pahjonpalo attığı 3 penaltı golü ile ligde gol sayısını 12’ye çıkarmıştı.

Yeşil – mavili takım süper ligde Trabzonspor’a karşı attığı son 6 gol ise penaltıdan geldi.

İsmail Kartal döneminde Trabzonspor’a karşı 5 – 2 kaybeden temsilcimiz bu maçta son golü Milan Skoda penaltıdan atmıştı. Bir yıl sonra yine Trabzon’da oynanan ve 2 – 1 kaybedilen maçta ise Rizespor’un tek golünü Milan Skoda atarken bu maçta Yeşil –mavili takımın teknik direktörlük görevini Hırvat çalıştırıcı Tomas yapıyordu.

Bu sezon ligin ilk yarısında oynanan maçta Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Çaykur Rizespor rakibine 2 – 1 kaybetmiş bu maçta da atılan tek gol beyaz noktadan Dokovic’in ayağından gelmişti.

Cuma akşamı karlar altında oynanan maçta yeşil –mavili takım 1 – 0 geriden gelip 3 – 2 kazanırken, atmacanın 3 golü de penaltıdan Pahjonpalo’nun ayağından geldi. Böylece Çaykur Rizespor, komşusu Trabzonspor ile oynadığı maçlarda son altı gol penaltı atışı ile sonuçlandı.



Çok Okunanlar

2024-10-19 15:47:24